WAAR JE LEEFT, WAAR JE ONTMOET

Het motto van Zenzo is waar je leeft, waar je ontmoet. Als ontwikkelaars van maatschappelijk vastgoed realiseren we leefomgevingen waar mensen elkaar tegenkomen. Wij geloven wij in de kracht van sociale contacten door toevallige ontmoetingen. Juist in onze huidige maatschappij waar eenzaamheid aan de orde van de dag is en verwacht wordt dat je steeds meer zelf de regie neemt. Maar die contacten krijg je niet zomaar. Zeker niet als je ook nog eens zorg of extra hulp nodig hebt. 

WERKWIJZE

Hoe creëer je nou een sterke sociale en inclusieve leefomgeving die ontmoetingen stimuleert? En ook nog eens de vitaliteit van de wijk bevordert? Bij Zenzo doen we dit door verrassende verbindingen te maken die eigenlijk als heel vanzelfsprekend aanvoelen. Bijvoorbeeld door wonen, zorg, onderwijs te combineren. Met daarbij misschien wel voorzieningen als een restaurant, een winkel, een kerk, medische- en sportfaciliteiten, een centraal plein of een mooie tuin. Gebieden en gebouwen waar zorgbehoevende ouderen, mensen met een beperking, schoolkinderen, docenten, hulpverleners en anderen prettig en vertrouwd met elkaar samen leven. Waar zij niet alleen wonen, leren of werken, maar zich écht thuis voelen.

Met ons team van ondernemende en ervaren professionals pakken we projecten integraal aan, samen met de opdrachtgever en de betrokken organisaties. Je vindt bij ons een totaalpakket op het gebied van projectontwikkeling: van ontwerp tot realisatie en van exploitatie tot financiering. We zijn hierbij verantwoordelijk van begin tot eind… én daarna, want het is nooit af. Bekijk de film over onze werkwijze.

Wonen, zorg & welzijn

Een fijne leefomgeving

Wonen, zorg & welzijn

Zenzo ontwikkelt leefomgevingen waar mensen wonen, werken, leven. Dat kunnen gezondheidscentra zijn of gebieden waar wonen, zorg en werken samen komen. Het gaat om leefomgevingen waarin iedereen zich welkom voelt.

Lees meer >

Kerk & maatschappelijke invulling

Over de kerkmuren heen

Kerk & maatschappelijke invulling

Kerken in deze tijd staan voor uitdagingen; het aantal leden loopt terug waardoor de inkomsten dalen. Energiekosten en achterstallig onderhoud voelen als een last. Door over de kerkmuren heen te kijken ontstaan er samenwerkingsmogelijkheden met kansen om maatschappelijk impact te maken.

Lees meer >

Onderwijs & kinderopvang

Een plek om te groeien

Onderwijs & kinderopvang

Een veilige, stimulerende leeromgeving die kinderen aanzetten tot het delen van kennis en creativiteit. Een kindcentrum of school is een belangrijke plek; de plaats waar kinderen mogen spelen, groeien en zich ontwikkelen. En daarnaast heeft een school een belangrijke rol als het gaat om verbinding met de wijk.

Lees meer >